Etiket Sonuçları: afiş

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından "Rehberlik Servisi Kütüphanesi" açıldı. Veli, öğrenci  ve öğretmenlerimiz rehberlik servisi tarafından hazırlanan bilgilendirici afiş, broşür ve kitapçıklara bu kütüphane sayesinde artık kolaylıkla ulaşabilecekler. Kütüphanemiz okulumuza hayırlı uğurlu olması dileğiyle..

Haz

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında resim ve fotoğraf sergisi düzenlendi. Ayrıca okulumuzun "15 Temmuz Dergisi" sergilendi. Öğrencilerimiz sergiyi ilgiyle takip etti.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Seda Nur Ural ve Yasemin Soğancı panolar hazırladılar. Hazırlanan panolar okulda ilgiyle karşılaştı.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanı Yusuf Sak, rehberlik çalışmaları kapsamında "Teknoloji Bağımlılığı" panosu hazırlamıştır. Hazırlanan pano öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştır.

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Yusuf Sak ve Meryem Etlik tarafından öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" ile ilgili seminer verildi.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Yusuf Sak tarafından rehberlik panomuz yenilenmiştir. Etkili iletişim konulu pano, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Kas

Okulumuz psikolojik danışmanları Meryem Etlik ve Yusuf Sak tarafından velilere yönelik "İhmal ve İstismar" konulu bilgilendirici broşür verildi.

Okul rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek adına "Nasıl Olmalıyız?" konulu pano hazırlanmıştır.