Etiket Sonuçları: etkinlik

Haz

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında resim ve fotoğraf sergisi düzenlendi. Ayrıca okulumuzun "15 Temmuz Dergisi" sergilendi. Öğrencilerimiz sergiyi ilgiyle takip etti.

Haz

Okulumuzda düzenlenen basketbol turnuvasında 4/B sınıfımız birinci oldu. Bugün şampiyon takıma madalyaları Müdür yardımcısı Osman Doğar ve 4/B sınıfının öğretmeni Elif Akkuş tarafından takdim edildi.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Seda Nur Ural ve Yasemin Soğancı panolar hazırladılar. Hazırlanan panolar okulda ilgiyle karşılaştı.

May

Okulumuz öğrencileri "Oyuncak Müzesi" ve "Atatürk Anı Müzesi"ni dolu dolu vakit geçirdiler. Gezide hem eğlenen hem öğrenen çocuklar gezinin tadını çıkardılar.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanı Yusuf Sak, rehberlik çalışmaları kapsamında "Teknoloji Bağımlılığı" panosu hazırlamıştır. Hazırlanan pano öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştır.

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Yusuf Sak ve Meryem Etlik tarafından öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" ile ilgili seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleşen faaliyetler kapsamında kütüphane gezisi düzenlendi. Gerçekleştirilen gezide öğrenciler renkli dakikalar geçirdi. Kütüphanede kitapları inceleyen çocuklar ardından gerçekleştirilen eğitime katıldı.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Yusuf Sak tarafından anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik broşürler dağıtılmıştır. Bu broşürlerin amacı okula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini en iyi şekilde ve hasarsız atlatmaktır.

Okul rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek adına "Nasıl Olmalıyız?" konulu pano hazırlanmıştır.