GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Cumhuriyet İlkokulu

Ara

Okulumuzda 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü anısına bilgi yarışması, kız öğrencilerimiz için parkur yarışı ve erkek öğrencilerimiz için ise penaltı atışı düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününün anlamını yansıtan panomuzda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Değerlerimiz ile değerliyiz E-twinning projesinin afiş çalışması anketi sonucunda okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Soğancı'nın hazırladığı afiş seçilmiştir. Öğretmenimize başarılar dileriz.

Kas

Değerlerimiz ile değerliyiz logo anketi sonuçlanmıştır. Kazanan logo okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Soğancı'nın hazırladığı logo olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz ögretmenlerinden Yasemin Soğanci E-twinning projesine başlamıştır. Öğretmenimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Yasemin SOĞANCI ,3/C sınıf öğretmeni Emrah ERATAN ve öğrencileri dış öğrenme ortamlarını kullanarak ekolojik binada yerinde öğrenme gerçekleştirmiştirlerdir.

Ekm

CUMHURİYET İLKOKULU OLARAK 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÇIKARIYORUZ...TÜM PAYDAŞLARIMIZDAN KATKILARINI BEKLİYORUZ...

Ara

Okulumuzda Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında öğretmenlerimiz öğrencilerinin evlerini ziyaret edip beraber kitap okuma etkinliği yapıyor.

Ara

Okulumuzda Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında kitap okuma etkinliği yapılıyor.

Ara

Okulumuzda Gazişehir Okul Öğrenci Meclisi etkinlikleri kapbamında İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okuyan öğrencilerimize müdür bey tarafından başarı belgeleri verildi.

Ara

Okumumuzda Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda sınıflarında en çok kitap okuyan öğrencilerimize ödülleri verildi.