Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlere Covid-19 Pandemi sürecinde dikkat edilmesi gereken konulara yönelik seminer verildi.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Yusuf Sak tarafından anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik broşürler dağıtılmıştır. Bu broşürlerin amacı okula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini en iyi şekilde ve hasarsız atlatmaktır.

Okulumuz öğrencileri, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Gaziantep Çocuk Kütüphanesini gezdi ve bu kapsamdaki etkinliklere katıldılar.

Okulumuz öğretmenleri Elif Çakıcıoğlu ve Emrah Eratan rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından "Dünya Afet Azaltma Programı" düzenlenmiştir.

Okul rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek adına "Nasıl Olmalıyız?" konulu pano hazırlanmıştır.

Öğrencilerimizin kısa süre içinde binadan tahliyesi yapılmış olup yangın esnasında güvenli bölgeye geçişlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Yangın durumunda kendilerini koruma ve binayı boşaltma durumlarını deneyimlemişlerdir.